"İdlib'deki çatışmalarda birden fazla Rus askeri öldü ve yaralandı"

"İdlib'deki çatışmalarda birden fazla Rus askeri öldü ve yaralandı"

Suriye'nin kuzeyindeki İdlib bölgesinde muhaliflerle Rus güçleri arasında yaşanan çatışmalarda Rus askeri personelinden ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.

Suriye'nin kuzeyindeki İdlib ili doğusunda muhaliflerle Rus güçleri arasında yaşanan çatışmalarda Rus askeri personelinden ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.

Suriye'den haber aktarımı yapan Baladi News'in kendi kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Rusya özel kuvvetlerine bağlı askerler, İdlib'in doğusundaki İcaz bölgesinden muhaliflerin kontrol noktalarına yönelik sızma girişiminde bulundu.

Muhaliflerle Rus özel kuvvetleri arasında çıkan çatışmada Rus askerlerinden ölen ve yaralanaların olduğunu ifade edilirken, çatışmaların ardından Rus askerlerinin bölgeden geri çekildiği belirtildi.

Rusya ve Esed rejimi güçleri İdlib'in güneydoğusundaki ilerleyişlerinden önce de bu tarz sızma girişimlerinde bulunmuşlardı.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.