İnce: İlk turda seçileceğim

İnce: İlk turda seçileceğim

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Ben 4 Mayıs'ta sayın genel başkan aday olarak sahneye çıkardığında Allah için içimdekini aynen söyleyeyim, ben ikinci tura oynuyordum. Şimdi vazgeçtim, 'ilk turda seçileceğim' diyorum." dedi.

Türk medyasının, "CHP, Muharrem İnce’yi yalnız bıraktı" söylemlerinde bulunduğunu ancak CHP’nin topyekün desteklediğini ifade eden İnce, şunları kaydetti:

"Yani bereketli topraklar burası. Buranın oyu da bereketli oy. Şimdi sizden bir şey isteyeceğim, zayıf olduğum yerler var, o zayıf olduğum yerleri telafi etmek için. Ben, 4 Mayıs'ta sayın Genel Başkan aday olarak sahneye çıkardığında Allah için içimdekini aynen söyleyeyim, ben ikinci tura oynuyordum. Şimdi vazgeçtim, 'ilk turda seçileceğim' diyorum. Şimdi birinci tur 50 artı 1 ve zayıf olduğum yerler var. Orayı Tekirdağ'dan dengelememiz lazım, oy oranını söyleyeyim mi? Yüzde 75. Olur mu? Belediye başkanımız çık yukarı diyor. 80, yok fazla atmayalım, 80'e razıyım. Şöyle söyleyeyim, Cumhuriyet Halk Partisi'nde arkadaşlarım çalışıyorlar."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.