İngiliz haham: Müslüman ve Hristiyanların kadınları cinsel köle olarak kullanılabilir

İngiliz haham: Müslüman ve Hristiyanların kadınları cinsel köle olarak kullanılabilir

Yahudi din adamı Mirvis, ''Bir çok savaş olacak ve Siyonistler tarafından kadınlar esir, cinsel olarak kullanmak için köle alınacaklar.'' dedi.

İngiliz haham Ephraim Mirvis ortaya çıkan birses kaydında cemaatinden bir grup genç erkeğe,  "Zamanın sonuna (kıyamete) dair yapılan bir yorumda; şuan gördüğümüz gibi bir çok savaş olacak ve  bu savaşlar nedeniyle Siyonistler tarafından kadınlar esir, cinsel olarak kullanmak için köle alınacaklar. Evet (gülüyor), cinsel köle." dedi.

Ortodoks Haham Ephraim Mirvis, İngiliz Milletler Topluluğunda yer alan Birleşik Yahudi Cemaati'nin Baş Haham'ı olarak görev yapıyor. İrlanda'da 1985-1992 yılları arasında baş hahamlık yaptı. 1999 yılında bir grup İngiliz Haham ile İsrail'le dayanışma gezisini organize etti. 

2014 yılında İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları da savunarak, İsrail'in Hamas'ın füzelerine karşı kendini savunmasının en doğal hakkı olduğunu ve anti-semitizmi güçlendirmek için kara propaganda yapıldığını iddia etmişti. 

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.