İran'ın Suriye'deki en büyük askeri üssünde patlamalar

İran'ın Suriye'deki en büyük askeri üssünde patlamalar

İran'ın Suriye'deki en büyük askeri üssünde patlamaların meydana geldiği bildirildi.

İran'ın Suriye'deki en büyük askeri üssünde patlamaların meydana geldiği bildirildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, başken Şam'ın güneyindeki İran'ın ülkedeki en büyük askeri üssü olarak bilinen merkezde bu sabah saatlerinden art arda şiddetli patlamalara meydana geldi.

Bölgedeki aktivistlerin aktardığını göre, başkent Şam'ın güneyindeki Neche bölgesinde bulunan "Elektronik Harb Merkezi" olarak kullanılan askeri merkezde meydana gelen patlamaların oldukça şiddetli olduğu belirtildi.

Bu sabah erken saatlerde meydana gelen patlamalarla ilgili can ve mal kaybının boyutları halen bilinmiyor. 

Sky News Arapça'nın kendi kaynaklarına dayandırdığı bilgiye göreyse, Neche bölgesinde meydana gelen patlamalar, askeri üste bulunan "Elektronik Harb Merkezi" ve "Devlet Güvenlik Okulu" binalarında gerçekleşti.

Patlamalarla ilgili rejim kaynaklarından henüz bir açıklama yapılmış değil.

Üç gün önce de Suriye'nin orta kesimindeki Hama ilinde rejime ait askeri hava üssünde şiddetli patlamalar meydana gelmiş, patlamaların sorumluluğunu ismi ilk defa duyulan "Saraya el Cihad" isimli grup tarafından üstlenilmişti.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.