İranlı general İsmail Kani'den Kassam Tugayları'na destek mesajı

İranlı general İsmail Kani'den Kassam Tugayları'na destek mesajı

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü komutanı İsmail Kani, Kassam Tugayları komutanı Muhammed ed Deyf'e hitaben bir destek mektubu gönderdi.

Kasım Süleymani'nin ölümünden sonra göreve getirilen İran Devrim Muhafızları'nın dış operasyonlarından sorumlu Kudüs Gücü'nun komutanı Tuğgeneral İsmail Kani, Kassam Tugayları'na bir destek mektubu gönderdi.

Kani'nin Kassam Tugayları komutanı Muhammed ed Deyf'e hitaben yazdığı mektup, Kassam Tugayları'na bağlı sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna servis edildi.

"İran'ın üzerine düşen her şeyi yapacağını" belirten Kani mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili kardeşim, mücahit lideri ve yaşayan şehit, Ebu Halid Muhammed El-Deif (Allah seni korusun) Yüce ve Mübarek Allah'tan, bu mektubumun size sağlık ve güvenlikle ulaşmasını diliyorum.

Allah'ın yardımıyla ve zaferiyle Aksa Tufanı Harekatıyla büyük bir destan yazdın. Yüce Allah bunu İzzeddin El Kassam Tugayları'ndaki Mücahidlerin ve Gazze'deki diğer direniş Mücahidlerinin eliyle başardı. İşgalci Siyonist varlığın zayıflığını ve kırılganlığını açıkça gösterdiniz ve bunu kanıtladınız. Bu varlığın örümcek ağından daha zayıf olduğu, düşman ve dost tarafından onaylananların bu büyük olayı anlatmaya yeterli olduğu, pratik ve kararlı bir tavırla, Filistin ve bölgenin Aksa Tufanı'ndan önceki gibi olmayacağı...

Suçlu düşman, tarihte eşi benzeri görülmemiş, vahşice savaş suçları işleyerek savunmasız sivillerden intikam almaya çalıştı; bu, yenilgisini daha da derinleştirdi ve ahlaki bir skandala yol açtı; bu, Siyonizm'i, Amerika'yı ve onların yanında yer alan ve yalan yere insan haklarını savunduğunu iddia edenleri etkiledi. Gazze'deki kahraman halkın kahramanlığı, cesareti, metaneti ve kararlılığı... Büyük fedakarlık bir kez daha zaferle sonuçlandı. Bilinen kan, zalim düşmanın kılıcındadır.

Sevgili lider,

Düşmanın başlattığı kara operasyonları ve direnişin kendi kuvvetlerine ve zırhlı araçlarına karşı üst üste düzenlediği saldırılar, Gazze'deki direnişin organizasyon ve saha yeteneklerini korurken, inisiyatif ve yenilik yeteneğine de sahip olduğunu herkese kanıtladı. Milletin şerefli evlatları, yaklaşan fetih ümidiyle ve imanla giderek Cihad seçeneği etrafında toplanıyor. Mücahidlerin Mescid-i Aksa'ya girişi ve Siyonistlerin pisliklerinden temizlenmesi her zamankinden daha yakın hale geldi.

Nasıl ki bugün Gazze milletin şerefini, gururunu ve haysiyetini savunuyorsa, Kudüs ve direniş ekseninde sizlerle birlik olan kardeşlerinizin ve onlarla birlikte milletin tüm şerefli halkının ve özgür milletin, emin olun ki; Dünya, bu amansız düşmanın ve onun arkasında duranların Gazze'yi ve onun kararlı, kahraman halkını tekellerine almasına izin vermeyecek ve onun kirli emellerine ulaşmasına asla izin vermeyecektir.

Mücahid kardeş,

Benim adıma ve İran İslam Cumhuriyeti'nin liderliğindeki kardeşleriniz adına, bu etkileyici ve niteliksel zaferden dolayı sizi, tüm Mücahidleri ve Filistin halkının geri kalanını tebrik ve takdis etmek benim için bir onurdur. Bu varlığın mücadele tarihinde eşi benzeri olmayan bir başarı. Cenab-ı Allah'tan şehitlerimize yüksek rütbeler vermesini, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Sonuç olarak, bizi birleştiren anlaşmayı, sözleşmeyi, inancı ve kardeşlik bağlılığını teyit ediyoruz ve direnişe yönelik sürekli etkili koruma ve desteğimizin bir parçası olarak, bu tarihi savaşta yapmamız gereken her şeyi yapacağımıza dair size güvence veriyoruz."

tg.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum