İsrail askerlerinin Filistinlilere ait araçlara zarar verdiği görüntüler ortaya çıktı
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde İsrail askerlerinin Filistinlilere ait araçlara kasten zarar verdiği görüntüler yayınlandı.
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde bir İsrail askerinin Filistinlilere ait park halindeki araçlara kasten zarar verdiği görüntüler ortaya çıktı.
Paylaşılan görüntülerde askerlerin araçların lastiklerini bıçakla kestiği, kapı ve aynalara tekme attığı, ön camları kırdığı ve silahının dipçiğiyle araç camlarına vurarak hasar verdiği görülüyor.
VIDEO | Israeli occupation soldier seen vandalizing Palestinian vehicle in occupied Bethlehem
— The Cradle (@TheCradleMedia) July 27, 2026
An Israeli occupation soldier in Bethlehem was documented deliberately vandalizing Palestinians' cars: puncturing the tires, kicking the doors and mirrors, smashing the windshields, and… pic.twitter.com/0Y6F3DCxcl
İsrail askeri muhabiri Doron Kadosh'un aktardığına göre olay sırasında bölgede en az üç İsrail askeri daha bulunuyordu. Ancak görüntülerde diğer askerlerin, araçlara zarar veren askeri engellemediği görüldü.
Kadosh'un haberine göre İsrail ordusu, olayın cumartesi ile pazar akşamı arasında meydana geldiğini doğruladı.
Bununla birlikte İsrail askeri makamları, söz konusu asker hakkında herhangi bir disiplin soruşturması başlatılıp başlatılmayacağı veya başka bir işlem uygulanıp uygulanmayacağı konusunda açıklama yapmadı.
Kaynak: Mepa News
