İsrail Gazze'de 6'sı kadın 4'ü çocuk 13 Filistinliyi katletti

İsrail Gazze'de 6'sı kadın 4'ü çocuk 13 Filistinliyi katletti

İsrail savaş uçaklarının gece saatlerinde Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İsrail ordu kaynaklarından yapılan açıklamada Gazze'de İslami Cihad Hareketi'nin üst düzey yöneticilerini hedef alan bir saldırı gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Gazze'den haber aktarımı yapan kaynaklar saldırıda İslami Cihad yöneticilerinin eşleri ve çocuklarının da saldırıda hayatını kaybettiği ifade edildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İsrail saldırısında 6'sı kadın 4'ü çocuk 13 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Öte yandan İslami Cihad Hareketi tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son saldırılarda, lider kadrodan 3 kişinin hayatını kaybettiği doğrulandı.

Öte yandan saldırıda Gazze'deki bir hastanenin yönetim kurulunda yer alan bir doktor da hayatını kaybetti.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 20 kişinin de saldırıdan yaralandığı kaydedildi.

Öte yandan İsrail ordu kaynaklarının açıklamasında Gazze'de düzenlenen saldırılara 40 savaş uçağının katıldığı belirtildi.

Kaynak: Mepa News

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.