İsrail, Kassam komutanının eşini ve 7 çocuğunu katletti
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırıda Kassam Tugayları'nın üst düzey komutanlarından Hüseyin Feyyad'ın eşini ve 7 çocuğunu öldürdüğü bildirildi.
Gazze Şeridi'nde soykırıma devam eden İsrail, Filistinli grupların liderlerinin ailelerini de kasıtlı olarak hedef alıyor.
İsrail'in söz konusu suikastlarının son hedefi, Kassam Tugayları'nın üst düzey komutanlarından Hüseyin Feyyad'ın ailesi oldu.
Kassam Tugayları'nın Beyt Hanun bölgesi komutanı Hüseyin Feyyad'ın ailesi geçtiğimiz gün bölgede düzenlenen bir hava saldırısında hedef alındı. Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, saldırıda Hüseyin Feyyad'ın eşi ve 7 çocuğu hayatını kaybetti.
Bölge kaynakları, hayatını kaybedenlerin kimlik bilgilerinin şu şekilde olduğunu açıkladı:
- Nura Amir (Feyyad'ın eşi)
- İyad Feyyad (20 yaşında)
- Sare Feyyad (18 yaşında)
- Mehdi Feyyad (17 yaşında)
- Sema Feyyad (13 yaşında)
- Suvar Feyyad (11 yaşında)
- Selma Feyyad (5 yaşında)
- Hamza Feyyad (3 yaşında)


İsrail, geçtiğimiz yıl Gazze'deki saldırılarında Hüseyin Feyyad'ı öldürdüğünü öne sürmüştü.
Ancak Feyyad, Ocak ayındaki ateşkesin ardından Beyt Hanun sokaklarında dolaşırken bir video yayınlamış ve İsrail'in iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı.
Kaynak: Mepa News
