İsrail Konsolosluğu önünde Gazze protestosu

İsrail Konsolosluğu önünde Gazze protestosu

Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, İsrail'in Filistinlilere orantısız güç kullanımını protesto için İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı.

Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, İsrail güçlerinin, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin sınır bölgelerinde düzenlenen gösterilere müdahalede 15 Filistinliyi öldürmesini protesto etti.

Levent'teki İsrail'in İstanbul Konsolosluğu önünde toplanan Anadolu Gençlik Derneği üyelerine Saadet Partililer de destek verdi.

Filistin bayrakları ve çeşitli pankartlar taşılan grup, tekbir getirip, "kahrolsun İsrail" sloganları attı.

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanı Ali Uğurbulut, Filistinlilere destek vermek için bir araya toplandıklarını söyledi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim de "Ne acıdır ki 61 yıldır 'kahrolsun İsrail' diye slogan atıyoruz. Ama her geçen gün İsrail büyüyor, güçleniyor. Bunun bir tek sebebi var. Bizim İslam dünyası olarak İsrail'i güçlü görmemiz. İsrail'in arkasındaki ABD'yi güçlü görmemiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.