İsrail'den Gazze'ye hava saldırıları: Yaralılar var

İsrail'den Gazze'ye hava saldırıları: Yaralılar var

İsrail Gazze'de iki ayrı noktaya hava saldırıları düzenledi.

Gazze'deki sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta bölgelerinde yer alan El Beric Mülteci Kampı'na İHA ile saldırı düzenledi. 

Saldırıda 2 Filistinli gencin şarapnel parçalarıyla yaralandığını aktaran kaynaklar, yaralıların sağlık durumunun orta derecede olduğunu belirtti.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada hava saldırısı doğrulanırken, "Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait iki gözlem noktasının vurulduğu" ileri sürüldü.

Açıklamada ayrıca vurulan hedeflerden birinde "yanan uçurtmaların" hazırlandığı iddia edildi.

Öte yandan İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, askeri bir uçağın, Gazze'de "yanan uçurtma hücresi" sorumlularından birinin aracını hedef aldığını belirtti.

Açıklamada, "Gazze'den yanan uçurtma ile helyum gazıyla şişirilmiş balonların İsrail topraklarına gönderilmeye devam edilmesi sonucu hava saldırısının düzenlendiği" ifade edildi.

Gazze'den görgü tanıkları da Şucaiyye Mahallesi'nde bir evin önünde park halindeki sivil bir araca İsrail tarafından roket saldırısı düzenlendiği ve aracın imha edildiği bilgisini paylaştı. Öte yandan saldırıda herhangi bir can kaybının olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.