İsrailli Bakan: Gazze'ye atom bombası atılması olasılıklardan biri

İsrailli Bakan: Gazze'ye atom bombası atılması olasılıklardan biri

İsrailli aşırı sağcı Miras Bakanı Amihai Eliyahu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 'nükleer bomba atılmasının' olasılıklardan biri olduğunu söyledi.

Miras Bakanı Amihai Eliyahu, katıldığı bir radyo programında Gazze Şeridi'nde yaşayan Filistinlilere yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Filistin düşmanlığı ve aşırı sağcı görüşleriyle öne çıkan Otzma Yehudit (Yahudi Gücü) partisinden koalisyon hükümetinde yer alan Eliyahu, Gazze'nin yeniden işgal edilip bölgeye yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri inşa edilmesini istedi.

Gazze'de yaşayan Filistinlilere ne olacağı yönündeki soruya ise Eliyahu, "İrlanda'ya da çöllere de gidebilirler, Gazze'deki 'canavarlar' kendileri çözüm bulmalı" cevabını verdi.

Sunucunun "Gazze'ye atom bombası atılmasına gerek olup olmadığı" sorusunu da cevaplayan Eliyahu, "Bu  olasılıklardan biri" ifadelerini kullandı.

wp.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.