İsrailli milletvekili: Gazze'de masum insan yok

İsrailli milletvekili: Gazze'de masum insan yok

İsrail Meclisi Knesset'teki Ulusal Güvenlik Komitesi Başkanı ve milletvekili Zvika Foghel, Gazze'deki İsrail katliamlarını meşrulaştırdı.

İsrail Meclisi Knesset'te Ulusal Güvenlik Komitesi Başkanı olarak görev yapan Otzma Yehudit partisi milletvekili Zvika Fogel dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Fogel, bugün yaptığı açıklamada kendi bakış açısına göre "Gazze Şeridi'nde masum diye bir şey olmadığını" söyledi.

Gazze'deki grupları "Nazilerden ve IŞİD'den daha kötü bir düşman" olarak niteleyen Fogel, "Hedef düşmanın tamamen yok edilmesi olmalıdır." dedi.

İsrail merkezli Kol Chai radyosuna demeç veren Fogel şu ifadeleri kullandı:

"Benim bakış açıma göre Gazze'de masum yoktur. Açıkça silah taşıyanlar var ve benimle şu anda açıkça savaşmayanlar vardır. Buraya girmesine izin verdiğimiz işçiler Hamas saldırısı için haritaları hazırlayan ve onlara bilgi veren kişiler. Hamas geldikten sonra bizi yağmalayanlar da onlar. Umarım sonunda bunu anlamaya başlarız."

Fogel ayrıca "Eğer bu ülkede bir Yahudi devletinin varlığını sürdürmesini sağlamazsak, onu kaybedeceğiz." şeklinde konuştu.

İsrail güçleri 7 Ekim'den bu yana Gazze'yi hedef alan saldırılarına devam ediyor.

Saldırılarda ölenlerin yüzde 70'ine yakınını ise kadın ve çocuklar oluşturuyor.

19 Ekim itibarıyla Gazze'ye yönelik İsrail saldırılarında hayatını kaybeden 3 bin 785 kişiden 1524'ü çocuk, 1000'i kadın, 120'si ise yaşlılardan oluşuyor.

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.