İyilikte Yarışanlar Afganistan'da

İyilikte Yarışanlar Afganistan'da

Farklı ülke ve bölgelerde kurban kesim ve dağıtım çalışmaları gerçekleştirecek olan İyilikte Yarışanlar Derneği ekipleri bölgelere ulaşmaya başladı.

İyilikte Yarışanlar ekipleri, Afganistan, Mali Bangladeş ve Yemen'de hayırseverlerin bağışlamış olduğu kurbanlıkların kesim ve dağıtımlarını organize edecek.

"Kardeşliğin Nişanesidir Kurban"

2021 yılı kurban çalışmalarını "Kardeşliğin Nişanesidir Kurban" çağrısı ile duyuran İyilikte Yarışanlar, kurban eti dağıtarak ihtiyaç sahiplerinin bayramı neşe ile karşılamasına vesile olacak.

Bölgeye ulaşan Afganistan saha ekibi sorumlusu Musab Dönertaş yaptığı açıklamada, "40 yıldır süren ve bitmek bilmeyen bir savaşla imtihan olan Afganistan'a ulaştık. Şehir merkezleri de dahil olmak üzere büyük bir insani krizle karşılaştık. Yaşadığı zorlukların ağırlığı altında beli bükülen bir halk var.

"Umutlar yeniden canlanmaya başladı"

Dönertaş açıklamasında, "yerinden edilen insanların bulunduğu çadır kamplarda dağıtımlarımızı gerçekleştireceğiz. İşgalin sona ermesi yaklaşırken, halkın umutları tekrar canlanmaya başladı. Bu umudu yoksul ve mağdurların elinden tutarak taçlandırma gayretindeyiz" dedi.

ekran-resmi-2021-07-19-08-50-19.png

2020 yılı Bangladeş-Arakan Kurban çalışması

İyilik Yarışanlar, yetim öğrenciler ve mülteciler başta olmak üzere bağışlanan kurban hisselerini on binlerce kişiye ulaştırmayı hedefliyor. Bağışçılar istedikleri ülkeyi seçerek kurban bağışında bulunabiliyor.

Kurbanınızı nasıl bağışlayabilirsiniz?

Bağışlarınız için Kurban Bayramı'nın birinci günü saat 23.59'a kadar İyilikte Yarışanlar genel merkezini ziyaret ederek, banka hesaplarına havale/EFT yaparak, online bağışta bulunarak veya 0533 400 69 86 numaralı çağrı merkezini arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.