İzmir'de 'asker kaçağından' bıçaklı saldırı: 1 polis yaşamını yitirdi

İzmir'de 'asker kaçağından' bıçaklı saldırı: 1 polis yaşamını yitirdi

Yoklama kaçağı olduğu belirtilen kişi, GBT sorgusu yapmak isteyen 2 polis memurunu bıçakladı.

 İzmir'in Bornova ilçesinde yoklama kaçağı olduğu ifade edilen 21 yaşındaki Serhat Ceyhan, GBT'sini sorgulamak isteyen polislere bıçakla saldırdı. Saldırıda bir polis yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Olay, 05.00 saatlerinde yaşandı. Polis memurları, durumundan şüphelendikleri kişiyi durdurarak GBT sorgusu yapmak istedi. Asker kaçağı olduğu ifade edilen Ceyhan, kimliğini vermeyince polis memurları Ceyhan'ı gözaltına almak istedi.

Bu esnada Ceyhan, yanındaki bıçakla polislere saldırdı. Yaralanan polis memurları, telsiz ile yardım istedi.

Saldırı sonucu bir polis memuru hayatını kaybetti, diğeri yaralandı. Saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.