Kar yağışı Türkiye genelinde etkili oluyor

Kar yağışı Türkiye genelinde etkili oluyor

Türkiye'de haftasonundan bu yana özellikle Batı bölgelerini etkileyen kar yağışı gece saatleri itibarıyla ülke genelinde etkisini göstermeye başladı.

Türkiye'de hafta sonundan bu yana özellikle Batı bölgelerini etkileyen kar yağışı gece saatleri itibarıyla ülke genelinde etkisini göstermeye başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'daki birkaç il dışında Türkiye'nin tamamında şiddetli rüzgar, İç Anadolu’nun büyük bölümü ve Doğu Anadolu için ise kar ve fırtına uyarısı yayınladı.

Nevşehir, Düzce, Yozgat, Trabzon, Gümüşhane, Kırşehir, Rize, Sivas, Aksaray, Kayseri, Giresun, Ardahan, Erzincan, Artvin, Denizli'nin Çameli ve Kahramanmaraş'ın üç ilçesinde bugün okullarda yüz yüze eğitime ara verildi.

İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun birçok noktasında bazı karayollarında ulaşım buzlanma nedeniyle durdurulurken, çok sayıda yerleşim yeri ulaşıma kapandı.

İstanbul'da durum

İstanbul'da kar yağışı sabah saatlerinden bu yana etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle birçok ilçede trafik yoğunluğu artarken, bazı bölgelerde yolların araç geçişine tamamen kapandığı aktarılıyor.

twtbanner-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.