Karamollaoğlu: İktidar 2023'te ayakta kalabilmek için İsrail ile normalleşiyor

Karamollaoğlu: İktidar 2023'te ayakta kalabilmek için İsrail ile normalleşiyor

İktidarın hiçbir öngörüsünün tutmadığını belirten Saadet lideri Karamollaoğlu, "Şimdilerde seçimlerden birkaç ay öncesini işaret etmesi ise bilindik AK Parti taktiğinden başka bir şey değildir" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında konuştu.

Karamollaoğlu'nun öne çıkan ifadeleri şu şekilde:

"Şimdilerde seçimlerden birkaç ay öncesini işaret etmesi ise bilindik AK Parti taktiğinden başka bir şey değildir. Hayal sat, oy al. Fakat bu taktikle başarılı olamayacaklarını kendileri de anlamaya başladılar zannediyorum. Milletimizi hayal kırıklığına uğratan bu iktidarın kepenk kapatma zamanı çoktan gelmiştir kanaatindeyiz."

"20 yıllık iktidarın bitiş çizgisine zar zor attığı bir yıl olarak hatırlanacak. İktidar, 2023'te ayakta kalabilmek için İsrail'le normalleşme adı altında sunduğu anormal süreç malumdur. Katil İsrail alçakça saldırılarına hala devam ediyor.  Son saldırılarda sivil ve masum insanları, hatta 5 yaşındaki çocukları dahi katlettiler. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İktidara sormak istiyorum: Bu alçaklarla mı, katillerle mi normalleşeceksiniz?"

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum