Karamollaoğlu: Yoksulluğun tek sorumlusu Cumhurbaşkanı ve ortağıdır

Karamollaoğlu: Yoksulluğun tek sorumlusu Cumhurbaşkanı ve ortağıdır

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Bu ülkede zamların da enflasyonun da hayat pahalılığın da yoksulluğun ve yolsuzluğun da tek sorumlusu bizzat Sayın Cumhurbaşkanı ve ortağıdır." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu.

TBMM Genel Kurulu'nda dün çıkan kavgaya dair, "Meclis kavga mahalli olarak görülüyor, bu da normal karşılanıyor. Allah akıl, fikir versin" diyen Karamollaoğlu konuşmasında ekonomik kriz ve zincir marketler üzerinden devam eden tartışmaya dair şunları ifade etti:

"Kasıtlı olarak ülkemizin gündemini değiştirmeye matuf bir girişim, market zincirleri üzerinde koparılan fırtına oldu. Ekonomimiz alev almış, kriz her geçen gün daha da derinleşiyor. Krizle mücadele etmesi gerekenler, krizi değil algıyı yönetmenin peşinde koşuyor.

Siz elektriğe, gaza ardı ardına zam yapacaksınız, üretim maliyetlerini üç ayda üç katına çıkaracaksınız, sonra da ekmek fiyatları artınca fırıncıyı, gıda fiyatları artınca da marketleri suçlayacaksınız. Üç harfli marketleri fırsatçılık yapmakla suçlayacaksınız.

Net olarak ifade etmek istiyorum. Bu ülkede zamların da enflasyonun da hayat pahalılığın da yoksulluğun ve yolsuzluğun da tek sorumlusu bizzat Sayın Cumhurbaşkanı ve ortağıdır."

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.