Kassam Tugayları: Direnişe Bitcoin ile destek olun

Kassam Tugayları: Direnişe Bitcoin ile destek olun

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, Filistin direnişini dijital para olan Bitcoin ile destekleme çağrısında bulundu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, Filistin direnişini 'dijital para' Bitcoin ile destekleme çağrısında bulundu.

Kassam Tugayları’na yakın haber kaynakları tarafından servis edilen açıklamada, "Allah yolunda harcanan emeğin ve hak uğrunda verilen mücadelenin önemi" üzerinde durulurken, Kuran-ı Kerim'den “Kolay da olsa zor da olsa sefere çıkın ve mallarınızla canlarınızla Allah yolunda cihad edin. Bilirseniz, bu sizin kendi iyiliğinizedir.” ayetine de yer verildi.

Açıklamada, bağışlarını kripto para kullanarak yapmak isteyenlerin, “fund.alqassam.ps” adresinden bağışlarını yapabileceği belirtilerek, “Filistin direnişini desteklemekte payınız olsun.” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, ilk kez Ocak 2019’da Filistin direnişine sanal para Bitcoin ile destek talebinde bulunmuştu.

Konu hakkında Telegram uygulamasındaki hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Filistin direnişine sanal para Bitcoin ile destek verilmesi için çağrı yapmıştı.

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi, Mepa News

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.