Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz

Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde 'bahar temizliği' yapacaklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu, "Baharda Allah nasip eder de vatandaşın da oyuyla Ankara'yı, İstanbul'u, Balıkesir'i, Denizli'yi, Antalya'yı, Mersin'i alırsak Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Bütün dünyaya güven vereceğiz" dedi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey belde belediyesini ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada çiftçinin, çalışanın, esnafın, sanayicinin huzurunun olmadığını, herkesin ekonomik açıdan sıkıntı yaşadığını öne sürdü.

"Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz"

Kılıçdaroğlu, "Baharda Allah nasip eder de vatandaşın da oyuyla Ankara'yı, İstanbul'u, Balıkesir'i, Denizli'yi, Antalya'yı, Mersin'i alırsak Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Bütün dünyaya güven vereceğiz. Biz bu ülkeyi hiçbir ayrım yapmadan, en güzel şekilde ve onuruyla yönetiriz. Belediyelerden başlayarak yukarıya doğru tırmanacağız." ifadelerini de kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.