Koronavirüs Avrupa’da yayılmaya devam ediyor

Koronavirüs Avrupa’da yayılmaya devam ediyor

Dünyada koronavirüsten ölenlerin sayısı 2 bin 801'e yükseldi.

Dünyada yeni tip Koronavirüs'ten (Covid-19) ölenlerin sayısı 2 bin 801'e yükseldi. Dünya genelinde 82 bin 164 vaka olduğu doğrulandı.

Brezilya, Pakistan, Kuzey Makedonya, Yunanistan, Gürcistan ve Fas'ta ilk kez koronoavirüs vakaları görüldüğü doğrulandı.

Danimarka'da ilk vaka

Danimarka Sağlık Bakanlığı, İtalya'nın kuzeyindeki Lombardy bölgesine kayak tatiline giden bir vatandaşında döndükten sonra Covid-19 tespit edildiğini duyurdu.

Test sonuçları pozitif gelen adam, eşi ve çocuğuyla evinde izole edildi. Hastanın eşinin ve çocuğunun test sonuçlarının negatif geldiği belirtildi.

Estonya'da ilk vaka

Rus haber ajansı TASS, Estonya sağlık Bakanı'nın ülkesinde ilk kez koronavirüs vakası tespit edildiğini duyurduğunu aktardı.

Açıklamaya göre hastalanan kişi bir Estonya vatandaşı değil, ancak ülkede yaşıyor. Teşhis konan kişinin kısa süre önce İran'da bulunduğu belirtildi.

haber-altliklari-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.