Küçük: CHP zihniyeti iktidara gelirse tutuklanırsınız

Küçük: CHP zihniyeti iktidara gelirse tutuklanırsınız

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, 'AK Parti küskünleri' olarak nitelediği bir grubun 24 Haziran seçimlerindeki tercihleri için bir köşe yazısı kaleme aldı. Küçük, özellikle Karar gazetesi yazarlarına seslenerek "CHP iktidara gelirse onların da yeri hapis

Küçük'ün "Tarihin en önemli seçimine gidiyoruz" başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

Şimdi bu Ahmet Hakan’ı kendi akıbetiyle baş başa bırakıp biz muhafazakâr küskünlere geçelim. Bu yazımda özellikle bu küskün kardeşlerime seslenmek istiyorum. Elbette biliyorum AK Parti ile ilgili belli şeylerden şikâyetçisiniz, haklı da olabilirsiniz ama 24 Haziran’da karşı cepheye oy vermek sizin açınızdan daha da şikayetçi olacağınız Eski Türkiye’nin dönüşü demek olur.

CHP zihniyetinin iktidara gelişi 27 Mayıs atmosferini solda sıfır bırakacak kadar sert bir “Eski Türkiye intikamı” dalgasını başlatır. Mustafa Karaalioğlu’nu da tüm o Ergenekon-Balyoz dönemi Star manşetlerinden ötürü tutuklayacaklardır. İbrahim Kiras ve Mehmet Ocaktan da tüm o dönem manşetlerinden sorumlu olduğu için içeri alınacaktır. Akif Beki de tutuklamaktan kurtulamaz. Ergenekon ve Balyoz sanıklarının intikam listesinde ilk 10 gazeteci listesinde tüm Karar gazetesi yazarlarının olduğu unutulmamalıdır.

"Yaka paça içeri atarlar"

Mesela ben bu intikam listesinde yokum ama bilin ki hepimiz aynı gemideyiz ve bu gemi batarsa hep birlikte bizi boğmak isteyeceklerdir. Yıldıray Oğur bile 32 yıl hapis cezası ile yargılandığı Balyoz kumpası davasında şu an Erdoğan iktidarda olduğu için özgürce dışarıda gezebiliyor, yoksa hemen anında Yıldıray’ı tutuklarlar. O dönem Taraf yazarı olan herkesi yaka paça içeri atarlar ve bundan Yıldıray da kurtaramaz. Etyen Mahçupyan’ı ise sadece “Çorbadaki Kıl” yazısını yayınladığı için tutuklarlar, oysa şimdi özgürce muhalefetini ediyor, yazılarını yazıyor. Ali Bayramoğlu da aynı şekilde Balyoz sürecinde Çetin Doğan’ı suçlayan onlarca yazısından ötürü hemen hakkında tutuklama kararı çıkacaktır. Bu listeyi daha da uzatmak mümkündür.

Küçük'ün ilgili yazısı

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.