Künye

Genel Yayın Yönetmeni

Halid Abdurrahman

Yazı İşleri Müdürü

Muhammed Enes Öztürk

Haber Merkezi-Editör

Selim Demir
Giray Hacıalioğlu
Kaan Çeben

Dış Haberler-Orta Doğu ve Kuzey Afrika Araştırma Masası

Selim Demir
Halid Abdurrahman
Rasim Eyüboğlu
Muhammed Enes Öztürk
Kaan Çeben

Grafik Tasarım

Rasim Eyüboğlu
Yusuf Yiğit

Tercüme

Onur Kar

WhatsApp İletişim

+90 (552) 292 63 72
[email protected]

MOBİL UYGULAMALAR
Mobil uygulamaların geliştirilmesi ve yayınlanması için MEHMET EMİN AYDIN'a yetki verilmiştir.

Kuruluş Tarihi: Mart 2016

Mepa News uluslararası gelişmelere ilişkin haberlere, raporlara, siyasi analizlere ve akademik çalışmalara ağırlık veren, küresel çatışma gündemini profesyonel bir şekilde takip ederek okuyucuya aktarmayı amaçlayan bir haber, araştırma ve analiz kurumudur. 

Vizyon ve Yayın İlkeleri

Bilinçli bir ekibin süzgeçinden geçirilmiş, sistematik ve kalıcı bilgiye ve nesnel, doğru habere ulaşabilmeniz için Mepanews.com'u kurduk. Bu site sadece bir haber sitesi ya da analiz sitesi değil. Doğru haber-analizleri bulabileceğiniz, bilinçli bir müfredat ve uzman ekip ile hareket eden, bir yol haritası bulunan ve online bir akademi olarak çalışmasını tasarladığımız bir okuldur.

1- Çabamız 'gerçekte ne olduğunu' keşfetmek ve takipçilerimize doğru haberi aktarmaktır.

2- Mepa News, ideolojik takıntılardan bağımsız olarak nesnel habercilik yapmaya özen gösterir.

3- Sitemiz haber dilinde ve sunumunda ahlaki standartlara uymayı kendine ilke edinmiştir. 

4- Hakkaniyet ve dürüstlük temelinde içerik üreten Mepa News, tüm dini, etnik ve mezhepsel grupların güvendiği bir mecra olmayı gaye edinmiştir.

5- Mepa News, adaletli ve açık fikirli olmayı kurumsal bir değer olarak olarak görür ve çok sesli bir platform olmayı amaçlar. Bu bağlamda takipçilerinin görüşlerine ve çalışmalarına yayınlarında yer vermeyi sürdürür. 

6- Sesi bastırılan ve kısılan, dezenformasyon silahı ile kendini ifade etme imkanı bulamayan küresel aktörlere mikrofon uzatma amacı taşıyan Mepa News, dezavantajlı kesimlere karşı pozitif ayrımcı bir tutum sergiler.

7- Mepa News, neyi bilmediği konusunda dürüsttür. Aksi sabit olaylarla ilgili haberi düzeltmeyi, gerekirse haberi yayından kaldırmayı taahhüt eder.

logo-bottom.png