Kurtulmuş: Bazı medya kuruluşları ayağını denk alsın

Kurtulmuş: Bazı medya kuruluşları ayağını denk alsın

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, bir gazetecinin "kayıp askerler" ile ilgili sorusuna cevap verdi.

Bakanlar Kurulu sonrası Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklama yaptı. Bir gazetecinin, 'Kayıp askerlerle' ilgili sorusuna, 'Bu video görüntüleri ile ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri'nden teyit edilmiş bir bilgi yoktur' diye yanıt verdi. Kurtulmuş konuyla ilgili, 'Bazı medya kuruluşları da ayağını denk alsın' dedi.

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, IŞİD'in sosyal medyada yaydığı görüntülerle ilgili çok sert konuştu. 'TSK'dan teyitli bilgi gelmedi, gelse açıklama yaparız' dedi. 'Sorumsuzca yayın yaptıklarını' söylediği basın kuruluşlarını da eleştirdi. 'Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok' dedi. 

Kurtulmuş, IŞİD'in yayınladığı görüntüler ile ilgili soruya şöyle yanıt verdi:

"Bu video görüntüleri ile ilgili TSK'dan teyit edilmiş bir bilgi yoktur. Bu tür terör örgütleri çok aşağılıktır. Olsun olmasın herhangi bir video görüntüsü yayınlayarak halkı korkutmak istiyor. Kusura bakmasınlar, medyadaki bazı arkadaşlar da ayaklarını denk alsınlar. Uyduruk görüntülerle halkı galeyana sürükleyemezler. Terör örgütleriyle ilgili sosyal medyayı kimse kullanmasın. Herkese de tek tek hatırlatacak değiliz. Ulusal medyada bu konuda dayanışma vardır. Bu değerlendirme içerisinde hareket eden kuruluşlara teşekkürler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.