Kuveyt'te koronavirüs vakalarının sayısı 189'a yükseldi

Kuveyt'te koronavirüs vakalarının sayısı 189'a yükseldi

Kuveyt'te koronavirüs vaka sayısının 189'a yükseldiği açıklandı.

Kuveyt Sağlık Bakanlığı, son 24 saat içerisinde tespit edilen bir vaka ile ülkedeki yeni tip koronavirüs (Covid-19) vaka sayısının 189’a yükseldiğini açıkladı.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Abdullah es-Sened, düzenlediği basın toplantısında koronavirüs teşhisi konulan 5 kişinin yoğun bakımda olduğunu, bunlardan 3’ünün durumunun ise ciddi olduğunu bildirdi.

Sözcü, 30 kişinin gördüğü tedavinin ardından taburcu edildiğini, 702 kişinin ise 14 günlük sürenin ardından karantinadan çıktığını söyledi.

İçişleri Bakanı Enes es-Salih, geçtiğimiz Cumartesi günü koronavirüsten korunma önlemleri kapsamında saat 17.00 ila 04.00 arasında kısmi sokağa çıkma yasağı getirildiğini duyurmuştu.

Kuveyt, koronavirüs salgınını önlemek için parklar ve ticaret merkezlerinin kapatıldığını ayrıca Cuma namazı başta olmak üzere cemaatle namaz kılınmayacağını açıklamıştı.

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.