Kuzey Irak'taki TSK üssüne saldırıyla ilgili Erdoğan'dan açıklama

Kuzey Irak'taki TSK üssüne saldırıyla ilgili Erdoğan'dan açıklama

Dün Kuzey Irak'ta Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait üsse yapılan saldırıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uçaklarımız, silahlı insansız hava araçlarımız kalktı, hepsi dağılma durumunda kaldı" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısına katıldı. Erdoğan ardından AK parti Gaziantep İl Başkanlığı teşkilat yemeğine gitti.

Burada bir konuşma yapan Erdoğan Kuzey Irak'taki üs bölgesine düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan, "Güvenlik birimlerimizin son haftalarda bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda ele geçirdiği malzemeler, örgütün seçim dönemini kana ve gözyaşına bulamak için ciddi hazırlıklar içinde olduğunu gösteriyor. Ama artık bunlar geçerli değil. Bugün yine Irak tarafında bir yanlış yapmak istediler. Uçaklarımız, silahlı insansız hava araçlarımız kalktı, hepsi dağılma durumunda kaldı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.