"LGBT gibi sapkın oluşumların faaliyetlerinin durdurulması için Meclis'te mücadele edeceğiz"

"LGBT gibi sapkın oluşumların faaliyetlerinin durdurulması için Meclis'te mücadele edeceğiz"

Erbakan, partisinin Eyüpsultan İlçe Binası’nda, ilçe teşkilatını ziyaret etti ve yerel basında çalışan gazetecilerle kahvaltı programında buluştu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Kemal Kılıçdaroğlu'nun gitmesini isteyen muhalefetin bir yerde haklılık payı var ancak Kılıçdaroğlu da gitse başka birisi de gelse CHP'nin milletimizden bir destek bulamayacağı bu seçimlerde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi genetik özellikleri nedeniyle milletimizin teveccühüne mazhar olamamaktadır. O nedenle bundan sonra kim gelirse gelsin başarılı olması, iktidar olması, hatta yüzde 25’i geçebilmesi mümkün değildir” dedi.

Erbakan, partisinin Eyüpsultan İlçe Binası’nda, ilçe teşkilatını ziyaret etti ve yerel basında çalışan gazetecilerle kahvaltı programında buluştu. Erbakan burada yaptığı konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamuoyunda tartışılan istifa konusuna yönelik yorumlarını paylaştı:

"Cumhuriyet Halk Partisi genetik özellikleri nedeniyle milletimizin teveccühüne mazhar olamamaktadır. O nedenle bundan sonra kim gelirse gelsin yine başarılı olması, iktidar olması, hatta yüzde 25’i geçebilmesi mümkün değildir. 14 Mayıs seçimlerinde bu gerçek bir kez daha ortaya çıkmıştır.”

Fatih Erbakan Meclis'teki öncelikleriyle ilgili şunları söyledi:

"Yeniden Refah Partisi olarak en fazla önem verdiğimiz konulardan biri olan önce ahlak ve maneviyat anlayışının tüm ülkemizde, bürokraside, kamuda, eğitim sisteminde, müfredatta hakim olması için mücadele edeceğiz.

"Ahiret öncelikli nesiller yetiştiren, ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesiller yetiştiren bir eğitim sistemi için mücadele edeceğiz. Gayri ahlaki yayınları yapan toplumun yeni nesillerin, gençlerimizin ahlakını ifsat eden, medyanın bu durumunun düzeltilmesi, aile yapımıza, tarihimize, kültürümüze uygun yayınlar yapar hale gelmesi için mücadele edeceğiz.

"LGBT gibi sapkın oluşumların faaliyetlerinin durdurulması ve aynı zamanda aile bütünlüğünün korunması için de Avrupa'dan ithal birtakım yuva yıkan yasaların ıslah edilmesi için mecliste mücadele edeceğiz. Bunları zaten seçim döneminde de defaatle ifade ettik”.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.