Maduro: Venezuela halkı ülkesini ABD işgalinden korumaya hazır

Maduro: Venezuela halkı ülkesini ABD işgalinden korumaya hazır

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, ABD’nin rejim değişikliği baskısına teslim olarak ülkesine ihanet etmeyeceğini ve tarihin onu ‘vatan haini’ olarak hatırlamasına izin vermeyeceğini söyledi.

Russia Today (RT) İspanyolcaya konuşan Venezuela lideri Nicolas Maduro, “Tarihin beni nasıl yazacağı umrumda değil. Vatan haini, güçsüz bir adam, halkına verdiği sözlere sırtını dönen biri gibi olmayacağım” dedi.

Muhalif lider Juan Guaido’yu ‘geçici devlet başkanı’ olarak tanıyan ABD, AB üyeleri ve diğer ülkelere bir kez daha seslenen Maduro, ‘tüm dünyaya ABD Başkanı Donald Trump’ın çılgınlıklarını kınama ve durdurma çağrısı yapmak için’ tüm iletişim kanallarını kullandığının altını çizdi.

Venezuela halkının ülkeyi ABD işgalinden korumaya hazır olduğunu belirten Maduro, “Böyle bir çatışmanın yaşanmaması için Tanrı’ya dua ediyorum” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.