Mahir Ünal: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 54-56 bandındayız

Mahir Ünal: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 54-56 bandındayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair konuştu.

Ünal, özel bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Medya ile savaşan adam görüntüsü oluşturmaya çalışıyor"

Ünal, "Sayın Erdoğan'ın rakibi Muharrem İnce mi, Meral Akşener mi, Temel Karamollaoğlu mu, Doğu Perinçek mi? Kim sizi en güçlü, en çok çekindiren aday?" sorusuna cevaben, AK Parti'nin bütün seçimlerde temel stratejilerinin olduğunu ve kendi gündemleriyle ilgilendiklerini belirtti.

İnce'nin bütün mitinglerinin canlı verildiğini yineleyen Ünal, şöyle konuştu:

"Öyle bir hava oluşturuyor ki gazetecilere karşı geçen gün bir ifade kullandı, üzüldüm. Kendisine bir mağduriyet üretip, 'medya ile savaşan adam' görüntüsü oluşturmaya çalışıyor. Bir siyasetçi olarak, bu kadar feveran edince çalıştığımız medya takip ajansına, gün gün bunları çıkarttırdığımda böyle bir durum söz konusu değil. Muharrem İnce de ana muhalefet partisinin cumhurbaşkanı adayı, tabii ki televizyona çıkacak ama Muharrem İnce 'Ben, Cumhurbaşkanı kadar televizyona çıkmak istiyorum' diyorsa, önce adama denir ki kardeşim, önce bir cumhurbaşkanı ol, önce sen seçimleri kazan bakalım."

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız"

AK Parti'nin araştırmalarına göre, cumhurbaşkanı adaylarından kimin ne kadar oy aldığına yönelik soruya Ünal, "Daha önce de açıkladığımız banttayız. Şu anda bizim kamuoyu araştırmalarında cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük 54-56 bandındayız. AK Parti de 1 Kasım'daki pozisyonunu koruyor, o da 46-48 bandında." yanıtını verdi.

Mahir Ünal, Muharrem İnce ile İYİ Parti'nin Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in oy oranlarıyla ilgili soruya ilişkin de "Onlar kendi araştırmalarını yaptırıyorlardır." dedi.

İnce ve Akşener'in cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayacakları için daha çok Meclis'e dönük faaliyette bulundukları belirten Ünal, bu yüzden AK Parti'ye yönelik kara propaganda yürüttüklerini sözlerine ekledi. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.