Medvedev: Güçlü imha silahlarının üretimini artırıyoruz

Medvedev: Güçlü imha silahlarının üretimini artırıyoruz

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, dünyanın büyük bölümünde Rusya düşmanlarının bulunduğunu ve bu nedenle en güçlü imha silahlarının üretimini artırdıklarını söyledi.

Sputnik'in haberine göre, Telegram hesabından açıklama yapan Medvedev, bazı Ukraynalı yetkililerin, düşmanlarının Rusya sınırları içinde, ülkenin batısından Vladivostok'a kadar uzanan topraklarda bulunduğunu söylemesine tepki gösterdi.

Paylaşımına "Rus soyadlarına sahip, kendi zehirli tükürüklerinde boğulan sözde Ukraynalı kuduz melezler, düşmanlarının batıdan Vladivostok'a kadar Rusya sınırları içinde olduğunu belirtiyor" sözleriyle başlayan Medvedev, kuduz hastalığının tedavisi olmadığını vurguladı.

Rusya'nın işinin daha zor olduğunu, zira Rusya düşmanlarının sadece 'Küçük Rusya'nın Kiev Bölgesi'nde' bulunmadığını kaydeden Medvedev, "Avrupa, Kuzey Amerika, Japonya, Avustralya, Yeni Zelanda ve genel olarak modern Nazilere bağlılığını gösteren diğer yerlerde düşmanımız var. Bu nedenle en güçlü imha araçlarının üretimini artırıyoruz. Yeni ilkelere dayananlar da dahil olmak üzere" ifadelerini kullandı.

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.