Meksika'da hamile kadının karnını keserek bebeğini çaldılar

Meksika'da hamile kadının karnını keserek bebeğini çaldılar

Meksika'da iki saldırgan hamile bir kadının karnını keserek doğmamış bebeğini çaldı. Kadın hayatını kaybederken saldırganlar yakalandı. 

Fotoğraf: Guanajuato, Meksika

Ülkenin doğusunda yer alan Veracruz eyaleti Başsavcılığından yapılan açıklamada, şüphelilerin çalınan bebekle birlikte yakalandığını açıkladı. 

Bir kadın ve bir erkekten oluşan şüphelilerin insan kaçırma ve kadın cinayeti suçlamalarıyla pazartesi günü hakim karşısına çıktığı bildirildi.

Soruşturmaya katılan bir yetkili, kadın şüphelinin çocuk sahibi olamaması nedeniyle böyle bir cinayetin işlendiğini öne sürdü. İki saldırganın hamile kadının karnını keserek içerisindeki fetüsü çıkardığı belirtildi. 

Yerel medyaya göre maktulün yakınları, kadının sosyal medya üzerinden bebeği için kıyafet vaadiyle kandırılarak ölüme sürüklendiğini söyledi. Meksika basını, bu cinayetin bu yıl benzer şekilde işlenen 3. cinayet olduğunu bildirdi.

Resmi veriler, Meksika'da 2021 yılında 3 bin 700 kadının öldürüldüğünü, bu ölümlerin bininin kadın cinayeti olarak sınıflandırıldığını gösteriyor.

Kaynak: Euronews

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum