Mepa News'e destek olun

Mepa News'e destek olun

Nasıl katkıda bulunabilirim?

Yayın hayatının ikinci senesinde olan Mepa News, okuyucularının katkılarıyla gün be gün büyüdü ve daha geniş kitlelere ulaşma imkanı buldu. 

Şimdilik sadece Türkçe olarak yayın yapan  haber-analiz sitemiz kısa sürede önemli bir istatistik yakalayarak aylık 300 bin sayfa görüntülenme sayısına ulaştı. 

Mepa News, tüm dünyada ve yerelde gerçekleşen olayların en önemlilerini, dünyadaki büyük stratejik düşünce enstitülerinin hazırladığı en önemli raporları, dolu içeriğe sahip analiz ve tercümeleri okuyucularına büyük bir özen ve özveri ile sundu ve sunmaya devam ediyor. 

Hakkaniyet ve dürüstlük temelinde içerik üreten Mepa News, tüm dini, etnik ve mezhepsel grupların güvendiği bir mecra olmayı en büyük ideali olarak görüyor.

İdeolojik takıntılardan bağımsız olarak nesnel habercilik yapmaya özen gösteren Mepa News, haber dilinde ve sunumunda da ahlaki standartlara uymayı ilke edinerek saygıdeğer bir kurum olmayı hedeflemektedir.

Yayın hayatımıza başladığımız ilk andan beri en büyük desteği takipçilerimizde ve onların nacizane yorumlarında bulduk. Okuyucuların eleştirileri ve 'gerçekte ne olduğuna' dair iştiyakları bizi harekete geçiren en önemli unsur oldu.

Gelinen noktada, takipçilerimizin talepleri de göz önüne alındığında Mepa News'in daha fazla büyümesi ve yayın hayatına daha özverili bir şekilde devam etmesi yönünde karar aldık. Bu kararımızın sürdürülebilir olması amacıyla yine desteği siz değerli takipçilerden bekliyoruz.

Fakat acı bir şekilde tecrübe etmekteyiz ki; günümüzde doğru bilgi değil, taraftarlık ve propaganda rağbet görmekte, serbest piyasada değer bulmaktadır. Bu bizim için başlangıç olarak bir dezavantaj olsa da, doğru bilginin önemini, talep edilirliğini ve dolayısıyla marka değerimizi oluşturacak olan bizler ve siz değerli takipçilerimizsiniz. 

Mepa News'e nasıl destek olabilirim? 

Hazırladığınız haberleri ve yaptığınız tercümeleri bizimle paylaşabilir yayın içeriğimize katkıda bulunabilirsiniz. 

Sosyal medyadaki paylaşımlarımızı paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Vereceğiniz reklamlar ile Mepa News'e maddi kaynak olabilirsiniz.

Haber katkılarınız ve reklam teklifleriniz için: [email protected]

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.