Mepa News'in çalışmalarına nasıl katkıda bulunabilirsiniz?

Mepa News'in çalışmalarına nasıl katkıda bulunabilirsiniz?

Yayınladığı haber, araştırma, analiz ve raporlarla yayın hayatına devam eden Mepa News, okuyucuları ile etkileşimiyle büyümeyi sürdürüyor.

Yayınladığı haber, araştırma, analiz ve raporlarla yayın hayatına devam eden Mepa News, okuyucularının desteğiyle büyümesini sürdürüyor.

Mepa News'in yayın hayatına ve çalışmalarına yapılacak katkılar, gerek medya çalışmalarının ilerlemesi, gerekse okuyucularla olan etkileşimin güçlenmesi bakımından önem arz ediyor.

Takipçilerimizin bizlere bu konuda ulaşan talepleri doğrultusunda, Mepa News'in çalışmalarına katkı sağlamak için gönüllü olarak neler yapılabileceğini ilginize sunuyoruz.

Paylaşım yapın ve tavsiye edin

Hiç şüphe yok ki bir medya çalışması, bu çalışmalara muhatap olan okuyucu kitlesi olmaksızın düşünülemez. Bu şekilde Mepa News de 6 yılı geride bırakan yayın hayatında okuyucularının katkılarıyla bugünlere ulaşmış durumda.

Bu doğrultuda, okuyucularımızın Mepa News'in yayın hayatına dair yapabileceği büyük veya küçük katkılar, içeriklerimizin daha geniş kitlelere yayılmasına yardımcı olacaktır.

Yayınlarımızın beğenilmesi ve paylaşılması, özellikle çeşitli sosyal ağlarda Mepa News'in paylaşımlarına destek olunması, ayrıca okuyucularımızın Mepa News'i kendi çevrelerine tavsiye etmesiyle bu hedefe ulaşılabilir.

Yazı tercümeleri

Çalışmalarımıza bir diğer gönüllü katkı ise makale veya görüş yazısı gibi yabancı dildeki içeriklerin Türkçe'ye çevrilmesiyle sağlanabilir.

Çeşitli görüş yazılarının, makalelerin, değerlendirmelerin ve analizlerin tercümelerini bizlere ulaştırmanız halinde, gerekli kontrollerin sağlanmasının ardından bu içeriklere sitemizde yer vermekten memnuniyet duyacağız.

Ayrıca, yabancı dillere vakıf olan, fakat tercüme edilecek metin bulmakta zorlanan okuyucularımız da bizlere ulaşarak içerik talebinde bulunabilirler.

Özel içerikler

Okuyucularımız, çeşitli özel içerikler hazırlayıp bizlere göndererek de Mepa News'e katkıda bulunabilirler.

Sizlerce hazırlanan Bilim ve Teknoloji, İnsan ve Yaşam gibi farklı alanlardaki ilgi çekici içeriklere sitemizde yer verebiliriz.

Yazı, makale ve içerik tavsiyeleri

Türkçe olarak farklı mecralarda yayınlanan makaleler, yazılar, değerlendirmeler ve raporlar da Mepa News'te yayınlanabilir.

Okuyucularımız, söz konusu yazıların linklerini bize göndererek tavsiye etmek suretiyle, sitemizde yer alan içerikleri zenginleştirmemize yardımcı olabilir.

Fikirlerinizi paylaşın

Katkılarınız ve önerileriniz bizler için önemli. Mepa News'in yayın hayatına katkı sağlayacağını düşündüğünüz bu ve diğer konular için lütfen bizle ulaşın:

Mail: [email protected]

x.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum