Mesaj yazmaya üşeniyor musunuz?

Mesaj yazmaya üşeniyor musunuz?

Google, mesaj yazmaya üşenenler için yapay zeka temelli otomatik bir yanıt sistemi üzerinde çalışmalara başladı.

Google mesaj yazma yoğunluğuna çare bulmak için yapay zeka temelli otomatik bir yanıt sistemi üzerinde çalışmalara başladı. Sistem size yazılan mesajlara tek tuşla hazır cevaplar verebilmenize imkan sağlayacak. Uygulama kullanıcıları hazır cevapların yanı sıra farklı özelliklerden de yararlanma imkanına sahip olacak. Biri size örneğin 'Ne zamana kadar evde olursun?' diye sorduğunda, var olan konumuzundan hareketle navigasyon uygulamasına yönlenen uygulama yolunuzun ne kadar süreceğini hesaplayarak bunu bir cevap haline getirecek.

Google'ın geliştireceği uygulama sosyal medya platformları ve konuşma programları ile uyumlu olacak.

Çalışmaya katılan gönüllülere gönderilen mailde,  “Muhtemelen birçok sohbet mesajı alıyorsunuz. Hem sanal ortamda konuştuğunuz hem de gerçek hayattaki insanlara vakit ayırmak istiyorsunuz. Peki tek bir dokunuşla mesajları cevaplamanız mümkün olsaydı?” deniliyor.

İnsanları dijital ortamda sürekli birbiriyle iletişim halinde olması zorunluluğunu ortadan kaldırmak kulağa hoş gelse de, kimileri 'bot' kültüründen şikayetçi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.