MHP lideri Bahçeli: Deniz Poyraz teröristtir

MHP lideri Bahçeli: Deniz Poyraz teröristtir

MHP lideri Bahçeli, HDP'nin İzmir İl Merkezi'ne yönelik saldırıda öldürülen Deniz Poyraz için “Şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden milis işbirlikçisidir” dedi

MHP lideri Bahçeli, HDP'nin İzmir İl Merkezi'ne yönelik saldırıda öldürülen Deniz Poyraz için "Şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden milis işbirlikçisidir" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP’nin İzmir’deki binasında Onur Gencer isimli kişi tarafından katledilen Deniz Poyraz için “PKK’nın kırsal katılım sorumlusu, şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden milis işbirlikçisidir” ifadesini kullandı. Bahçeli, milis işbirlikçisi ifadesini de “Köy, kasaba ve şehirlerde yalnız ve sahipsiz görülen kişileri terör örgütüne devşirmek için çalışan, örgütün hain eylemlerine yardım ve yataklık yapan terörist demektir” şeklinde açıkladı.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri, HDP'ye açılan kapatılma davasıyla ilgili olarak şu görüşlerini dile getirdi:

"Öldürülen Deniz Poyraz’ın kim olduğunu ben size söyleyeyim, PKK’nın kırsal katılım sorumlusu, şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden halkanın içinde yer alan milis işbirlikçidir. Milis işbirlikçi, köy, kasaba ve şehirlerde yalnız ve sahipsiz görülen kişileri terör örgütüne devşirmek için çalışan, örgütün hain eylemlerine yardım ve yataklık yapan terörist demektir. Bu milis işbirlikçinin babası ise duyan herkesi şok eden açıklamalarda bulunmuş, bir nevi canlı bomba gibi patlamıştır."

"Herkesi ikaz ediyorum, hiç kimse, “ne yapsın acısı var, ne dediğini bilmiyor,” saptırmasına heves etmesin. Böylesi bir bahaneye de sarılmasın. İzmir’in göbeğinde bir PKK’lı arayıp da bulamayacağı bir propaganda imkanı yakalamış, bunu da şerefsizce kullanmıştır."

Kaynak: Independent Türkçe, Mepa News

twtbanner-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.