Milli Gazete yazarı Kasadar'ın fidye için kaçırılan oğlu katledildi

Milli Gazete yazarı Kasadar'ın fidye için kaçırılan oğlu katledildi

Milli Gazete köşe yazarlarından Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, İstanbul Bayrampaşa’daki bir evde derin dondurucuda bulundu.

Ajanslarda yer alan habere göre Kasadar ailesinin oğullarının kaçırıldığını Pazartesi günü polise bildirmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine bir şüpheli gözaltına alındı.

Ailenin eski bir çalışanı olduğu belirtilen şüpheli kişinin verdiği adreslere baskın yapan polis, Bayrampaşa'da bir evde yapılan aramada Muhammed Nuh Kasadar'ın cesedi derin dondurucunun içinde parçalara ayrılmış halde bulundu.

Polis evde yaptığı incelemede Muhammed Nuh Kasadar'ın kaçırıldıktan kısa bir sonra öldürülerek derin dondurucuya konduğunu tespit etti. Cesedin kesin ölüm sebebi otopsi sonrasında belli olacak.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Kasadar'ın "fidye için kaçırıldığını" ve "katilin de cinayeti itiraf ettiğini" söyledi.

Kurdaş, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Kasadar ailesine taziye mesajını da iletti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum