MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 3 asker şehit oldu

MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 3 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde açılan taciz ateşi sonucunda 3 askerin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde açılan taciz ateşi sonucu Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal ve Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

MSB ilk olarak Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Teğmen Öztürkmen'in yaşamını yitirdiğini, diğer askerlerin ise yaralandığını duyurmuştu.

Yaralı askerlerin derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı ifade edilmişti.

Daha sonra Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde açılan taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P.Tğm. Duabey Onur ÖZTÜRKMEN, P.Uzm.Çvş. Mustafa YILDIZ ve P.Söz.Er İsmail ÜNAL şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhâl hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, yaralı askerlerden Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız'ın da yaşamını yitirdiğini açıkladı.

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum