MSB, Suriye'de görev yapan 5 generalin istifa ettiği haberini yalanladı

MSB, Suriye'de görev yapan 5 generalin istifa ettiği haberini yalanladı

Bazı medya organlarında Suriye'de görev yapan 5 generalin istifa ettiği iddialarının yer alması üzerine, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları iddiaları yalanladı.

NTV'de yer alan habere göre, bazı medya organlarında Suriye'de görev yapan 5 generalin istifa ettiği iddialarının yer alması üzerine, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları iddiaları yalanladı.

MSB kaynakları, iki generalin sağlık ve ailevi nedenlerle emeklilik talebinde bulunduğunu, talebin kabul edildiğini aktardı.

Habere göre MSB kaynakları şu ifadeleri kullandı:

"Sadece iki generalimiz sağlık ve ailevi nedenlerle emeklilik talebinde bulunmuş ve talepleri kabul edilmiştir. Söz konusu iki generalimizin emeklilik taleplerini olağan dışı bir işlem gibi göstererek TSK'da sıkıntı varmış gibi vermek, sayılar ve isimler vererek olumsuz algı oluşturmaya çalışmak, iyi niyetle açıklanması mümkün olmayan, hem emeklilik talebinde bulunan personelimizin kişilik haklarına saygısızlık hem de TSK'yı yıpratmaya yönelik algı oluşturma çabaları olarak değerlendirilmektedir. Asılsız haberlerle hakları ihlal edilen personelimizin gerçeği yansıtmayan haber veya yorumlara karşı her türlü hukuki yola başvurma hakkı saklıdır."

facebanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.