Muharrem İnce: Altılı Masa Erdoğan'a çalışıyor

Muharrem İnce: Altılı Masa Erdoğan'a çalışıyor

Muharrem İnce, muhalefetin oluşturduğu Altılı Masa'yı "Erdoğan için çalışmakla" suçladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Edirne'de bir basın toplantısı düzenledi.

İnce toplantıda muhalefetin oluşturduğu Altılı Masa'ya yüklendi.

Altılı Masa'yı Erdoğan'a çalışmakla suçlayan İnce, şunları söyledi:

"Eşgüdüm kurulu oluşturacaklarmış, altı genel başkandan oluşan, bu eşgüdüm kurulu cumhurbaşkanını yönetecekmiş. Ya siz böyle bir adam bulabilir misiniz? Aday yapacaklar, o aday 50+1 alacak, cumhurbaşkanı seçilecek, bu kişi sonra dönecek Altılı Masa'ya 'Arkadaşlar ben yönetemem, siz bana bir akıl verin, ben de yöneteyim' diyecek. Siz o kadar güçlü adamsanız biriniz aday olun, kazanın. Demek ki siz kendinize güvenemiyorsunuz, 'Kazanamam' diyorsunuz, o kişi sizi neden dinlesin, sizin emir eriniz mi, yaveriniz mi? Bir kişiyi buldular aday yaptılar, sonra o kişinin kafası basmayacak, Altılı Masa buna talimat verecek 'Haydi cumhurbaşkanı, şöyle yap, böyle yap.' Böyle bir şey olamaz. Peki Altılı Masa'da oturanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacaklarsa cumhurbaşkanı, yardımcılarından mı talimat alacak, Altılı Masa'da oturanlar milletvekili olacaksa cumhurbaşkanı, yasamanın üyesi olan milletvekilinden talimat alır mı? Altılı Masa'nın çözüm falan ürettikleri yok, milleti oyalıyorlar, kendilerine güvenleri yok, proje üretmiyorlar, iş olsun diye zamanı geçiriyorlar, doğrudan Erdoğan'a çalışıyorlar."

"En büyük Erdoğancı Altılı Masa'nın açıklamaları, en büyük Erdoğancılar onlardır" diyen İnce, vatandaşlardan partisini desteklemelerini istedi.

280.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.