Muhaysini suikast girişimi sonrası ilk kez konuştu: Canlı bomba arabaya koştu ve kendini patlattı

Muhaysini suikast girişimi sonrası ilk kez konuştu: Canlı bomba arabaya koştu ve kendini patlattı

Suriye'de muhaliflerin yanında yer alan Abdullah Muhaysini, İdlib'de kendisine yönelik suikast girişimi sonrası ilk kez konuştu.

Suriye'nin kuzeyinde muhalif gruplarla beraber hareket eden ve halen Tahriru'ş Şam'daki görevini sürdüren Abdullah Muhaysini bugün İdlib şehrinde Cuma namazı sonrası bir suikaste hedef oldu.

"Araca doğru koşan canlı bomba kendini havaya uçurdu"

Cami çıkışında aracında binmekte olan Muhaysini'nin üzerine doğru koşan canlı bomba araca yaklaşınca kendisini havaya uçurdu. Zırhlı olduğu anlaşılan araçta hasar oluşurken Muhaysini suikastten yara almadan kurtuldu. Olayda canlı bomba dışında ölen ve yaralanan olmadı.


Olayın ardından Muhayisini bir açıklamada bulundu. Saldırı anını anlatan Muhaysini, "mücadelenin bir kişinin ölümünden ötürü durmayacağını" dile getirdi.

 

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.