Muhaysini 'Suriye'den ayrıldığı' yönündeki iddialara cevap verdi

Muhaysini 'Suriye'den ayrıldığı' yönündeki iddialara cevap verdi

Suriye'de muhalifleri destekleyen Abdullah el Muhaysini hakkındaki iddialara cevap verdi.

Suudi Arabistan asıllı din adamı Abdullah el Muhaysini, hakkında çıkan "Suriye'den ayrıldı" yönündeki iddialara cevap verdi. Kendi Telegram kanalı üzerinden bir açıklama yapan Muhaysini, bu iddiaların gerçekle bir ilgisi olmadığını ifade etti.

Muhaysini, kendisi de dahil olmak üzere hiçkimsenin Suriye'den çıkmayacağını vurgularken, "Ne bir komutan, ne bir mücahit ne bir ensar ne de bir din adamının Suriye'den çıkması mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Rusya ve rejimin olası İdlib saldırısı

Muhaysini ayrıca Rusya ve rejimin olası İdlib saldırısıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili birçok uluslararası anlaşmanın yapıldığını hatırlatan Muhaysini, bu anlaşmaları tanımadıklarını ifade etti.

Muhaysini olası İdlib saldırısıyla ilgili olarak da, "İdlib'e yönelik bir saldırı henüz kesinleşmiş değil, ancak kesinleşse dahi sadıklar buna karşı koyacaktır" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya ortamında kaynaksız bir şekilde servis edilen haberlerde, Muhaysini'nin Suriye'yi terk ettiği öne sürülmüştü.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum