Musul'da Şii milisler Sünni sivil esirlere silah zoruyla hayvan taklidi yaptırdı

Musul'da Şii milisler Sünni sivil esirlere silah zoruyla hayvan taklidi yaptırdı

Musul'da Şii milislerin şehirden çıkmayan Sünni sivillere yönelik insanlık dışı muamelelerine her gün bir yenisi ekleniyor.

Musul'da Bağdat hükümeti güçleri zafer ilan ederken Sünni siviller için kabus devam ediyor. Şii milislerin eline geçen şehirden dünyaya ulaşan görüntüler oldukça az ancak bu görüntülerdeki vahşet Musul'da neler yaşandığını tüm boyutlarıyla gösterir nitelikte.

Şehirden gelen öldürme, işkence görüntülerine her geçen gün yenisi ekleniyor. Musul'da birçok kadının da tecavüze uğradığı ifade ediliyor.

Bölgeden son ulaşan görüntülerde, Şii milislerin sivil Sünni esirlere silah zoruyla hayvan taklidi yaptırdığı görülüyor. Esirlere köpek, kedi, koyun gibi birçok taklit yaptıran Şii milisler, videoyu da sosyal medyada paylaştı. Şii milislerin bu tür görüntüleri hiç çekinmeden sosyal medyada sürekli paylaştığı biliniyor. Uluslararası kamuoyunun tepkisizliği bu tür olayların devamına ön ayak oluyor.

 

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.