Netanyahu'dan Erdoğan'a: Terör ve katliamdan çok iyi anlar

Netanyahu'dan Erdoğan'a: Terör ve katliamdan çok iyi anlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'in terör devleti olduğunu söylemesinin ardından Netanyahu Twitter üzerinden Erdoğan'a cevap verdi.

İsrail'i 'soykırım' ve devlet terörüyle' suçlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İsrail'den yanıt geldi. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Twitter'dan şu mesajı paylaştı:

'Erdoğan Hamas'ın en büyük destekçilerinden biridir, dolayısıyla kendisi terör ve katliamdan şüphesiz çok iyi anlar. Kendisine tavsiyem, bize ahlak vaazı vermesin.''

İsrail Başbakanı Netanyahu dünkü katliamı şu sözleriyle savundu:

''Her ülkenin kendi sınırlarını koruma zorunluluğu vardır. Hamas terör örgütü İsrail'i yok etmek ve bu hedefine ulaşmak için binlerce kişiyi sınırdan yasadışı göndermek istediğini ilan ediyor. Biz de egemenliğimizi ve vatandaşlarımızı korumaya kararlı olup, eylemlerimizi sürdüreceğiz.''

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısının 60'a yükseldiği, öldürülenlerden en az 8 kişinin 16 yaşın altında olduğu, bir bebeğin de İsrail güçlerinin kullandığı gazı soluması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.