Nur cemaatinin Yeni Asya kolu Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek

Nur cemaatinin Yeni Asya kolu Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek

Nur camiası içerisinde yer alan Yeni Asya kolunun Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldığı belirtildi.

Nur cemaatinin Yeni Asya kolunun yayın organı Yeni Asya gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, seçimlerde Millet İttifakı'nı destekleyeceklerini açıkladı.

Duvar'ın haberine göre, kararın istişare sonucu alındığını belirten Güleçyüz, 2018 seçimlerinde de Millet İttifakı'nı desteklediklerini hatırlattı.

Güleçyüz'ün Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Yeni Asya'nın Temsilciler Toplantısında yine istişare sonucu karara bağlanan tercihi, 2018 seçiminde olduğu gibi 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de, tek adam rejimine karşı güçlendirilmiş parlamenter sistem hedefiyle bir araya gelen partilerin teşkil ettiği Millet İttifakıdır."

Öte yandan aynı cemaat içindeki 'Risale-i Nur Sözler Cemaati' adlı grup ise seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini duyurmuştu.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum