Okulların açılması ertelendi

Okulların açılması ertelendi

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre, okulların açılması ertelendi, yüz yüze eğitimle ilgili gelişmelere Kabine Toplantısı'nda karar verilecek.

1 Mart'ta başlaması planlanan yüz yüze eğitim ertelendi. Yüz yüze eğitimle ilgili gelişmelere Kabine Toplantısı'nda karar verilecek.

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre, Kabine Toplantısında eğitim ve öğretime yönelik düzenlemeler de 4 ayrı risk seviyesine göre belirlenecek.

İçişleri Bakanlığının 26 Şubat tarihli Genelgesiyle 1 Mart günü toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde yeni kararlar alınıncaya kadar mevcut tedbirlerin uygulanmaya devam edilmesi gerektiği bildirildi.

1 Mart 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar çerçevesinde, her ilde risk grubu seviyesine dair belirlenen kurallara göre Hıfzıssıhha Kurullarınca gerekli adımların atılacağı ifade ediliyor.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.