Peker: Uzun bir yolculuk yapacağım

Peker: Uzun bir yolculuk yapacağım

YouTube kanalı üzerinden yayınladığı videolarla son dönemde Türkiye'nin gündemini belirleyen Sedat Peker, uzun bir yolculuk yapacağını açıkladı.

Organize suç örgütü lideri olma suçlamasıyla Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Uzun bir yolculuk yapacağını, söz verdiği videoyu ise yayınlayacağını" ifade etti.

Sedat Peker'in paylaştığı mesajdan, kaldığı yerin deşifre olduğu ve bu nedenle mekan değişikliği yapacağı anlaşılıyor.

Peker'in Twitter hesabından paylaştığı mesajlar şu şekilde:

"Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz."

"Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım. Ancak Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum