Perinçek: Parti olarak Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız

Perinçek: Parti olarak Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız

Vatan Partisi lideri Perinçek, Bodrum’da söyleşi düzenledi. Perinçek, konuşmasında “Hz. Muhammed ilk tebliğisinde bir yılda anca 40 kişiyi buldu. Biz, hiç olmazsa 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed’den çok ileri bir noktadayız” dedi.

Ulusal Kanal’da yayımlanan söyleşide Perinçek, partisinin durumuna da değindi. Türkiye’de “Ne o, ne bu” diyen ve sistem dışında çözüm arayan yüzde 46’lık bir kesim olduğunu söyleyen Perinçek partisinin hızla büyüdüğünü ileri sürdü.

Perinçek, partisinin ‘çözüm partisi’ olduğunu iddia etti.

Doğu Perinçek, partisinin durumunu İslam Peygamberi Hz. Muhammed ve Mustafa Kema’le kıyasladı. Perinçek, konuşmasının bir bölümünde, yanında oturan ve partiye geçen haftalarda katılan eski AK Partili Ethem Sancak’a “Hz. Muhammed, Mekke’de tebliğde bulunduğunda kaç kişi ona biat etti” diye sordu. Sancak da “Bir yılda 40 kişi” cevabını verdi.

Perinçek de bunun üzerine “Bir yılda ancak 40 kişiyi buldu. Hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed’den çok ileri bir noktadayız” deyip güldü.

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
14 Yorum