Perinçek'in Vatan Partisi'nden İran rejimine ziyaret

Perinçek'in Vatan Partisi'nden İran rejimine ziyaret

Doğu Perinçek'in genel başkanlığını yaptığı Vatan Partisi, İran rejimine bağlı IRNA ajansını ziyaret etti.

Vatan Partisi'nin gençlik kollarına bağlı kişilerden oluşan bir heyet Çarşamba günü İran rejimine bağlı "İslam Cumhuriyeti Haber Ajansı"nı (IRNA) ziyaret etti. Taraflar, "karşıt medya akışına karşı İran ve Türkiye arasında yakınlaşma ve medya iş birliğinin gerekliliğini" vurguladı.

IRNA'nın aktardığı habere göre, taraflar gerçekleştirilen toplantıda önemli bölgesel ve uluslararası meselelerdeki konumlarını ve görüşlerini açıkladılar.

IRNA'ya göre Vatan Partisi'nin gençlik kolu medyası ve siyasi aktivistleri, Kasım Süleymani'yi yad ederek, şunları söyledi:

"General Şehit Hacı Kasım Süleymani; teröre ve Amerika'ya karşı direniş ve mücadele yoludur ve tüm özgür ulusların yoludur."

Vatan Partisi heyeti ayrıca, IRNA’nın yazı işleri ofisini ziyaret etti. IRNA editörleri ve muhabirleri ile konuşarak haberlerin hazırlık süreçlerini, üretimini ve dağıtımı inceledi.

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum