'Pizzagate'in merkezine silahlı saldırı

'Pizzagate'in merkezine silahlı saldırı

Dünyanın gündemine oturan Pizzagate skandalının açığa çıkması sonrası ilk kez bir saldırı meydana geldi.

ABD'de resmi yetkililerin inkar etmelerine rağmen, birçok kesim tarafından varlığı kabul edilen Pizzagate skandalı yankısını sürdürüyor.

Skandalın yankıları sürerken, ABD'de Edgar Maddison Welch  adında bir kişi skandalda adı geçen pizzacıya silahlı saldırı düzenledi.

Edgar Maddison Welch  adındaki 28 yaşındaki Amerikalı, Washington’daki pizza lokantası Comet’e silahlı saldırı düzenledi. 

Comet'in aralarında Clintonların da olduğu üst düzey Demokratlara, cinsel istismar için çocuk temin ettiği öne süren ve ‘Pizzagate’ skandalını araştıran Welch, söz konusu iddiaları bizzat araştırmak istedi.

Silah doğrulttuğu lokanta çalışanı kaçarak, polise haber verdi. Welch ise elindeki tüfekle lokantanın içinde havaya doğru ateş etmeye başladı. Müşteriler dışarı koşuştular. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen polisler ise kimsenin yara almadan atlattığı olayın ardından Welch’i sokak ortasında yakaladılar.

Geçmişte filmlerde oynamış, Facebook sayfasında elinde otomatik tüfeklerle pozları olan Welch’in niye böyle bir işe kalkıştığı, Pizzagate iddialarını ortaya atan aşığı sağcı gruplarla bir ilişkisi olup olmadığı ise henüz öğrenilemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.