Putin'den Erdoğan'a taziye: Teröre karşı işbirliğine hazırız

Putin'den Erdoğan'a taziye: Teröre karşı işbirliğine hazırız

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Taksim'deki bombalı saldırı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziyelerini iletti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin  İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajını iletti.

Sputnik'in haberine göre, Putin, İstanbul'da meydana gelen patlamayla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği taziye mesajında, "Türkiye ile teröre karşı işbirliğine hazır olduklarını" belirtti.

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, Putin, mesajında, "İstanbul’da meydana gelen trajik terör saldırısı nedeniyle" taziyelerini sundu. Kurbanların aileleri ve yakınlarına da desteklerini vurgulayan Putin, “Yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Terörün her çeşidi ve yapısıyla mücadelede, Türk ortaklarımızla mümkün olduğu kadar yakın işbirliğine hazır olduğumuzu yeniden teyit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.