Rabia Naz'ın ölümünü gündem eden Metin Cihan emniyete çağırıldı

Rabia Naz'ın ölümünü gündem eden Metin Cihan emniyete çağırıldı

Rabia Naz Vatan’ın ölümünü gündeme getirerek araştıran Metin Cihan ifade vermek üzere emniyete çağrıldı.

11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın ölümünü sosyal medya üzerinden gündeme getirerek araştıran Metin Cihan ifade vermek üzere emniyete çağrıldı.

Konuyla ilgili Cumhuriyet gazetesi internet sitesine konuşan ve ifadeye neden çağrıldığına ilişkin bilgisinin olmadığını ifade eden Cihan, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Polisler adresime gelmişler yoktum. 'Hemen gelmesi lazım' demişler. Basın yayın suçu sözcüklerini ifade etmişler. Bunların ne anlama geldiğini çok da iyi kestiremiyorum şu anda. Hakkımda bir şikayet olabilir Şaban Vatan'a olduğu gibi. Olayla ilgili isimleri geçen eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli şikayetçi olmuş olabilir. İkinci ihtimal; son dönemlerde sosyal medya üzerinden saldırılara uğramıştım. Yıllar öncesinin tweetlerinden angajman yaratmaya çalışıyorlardı. Ama onların saldırısındaki bağlamda yine Rabia Naz'dı. Ben hiç tweet silmeyen biriyim o yüzden bu anlamda hiç endişem yok. Durum bu ve hiçbir bilgi yok şu anda."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.